SFB1258 Theory Retreat Kaltenberghuette

Europe/Berlin
Kaltenberghuette Austria

Kaltenberghuette Austria

Andreas Weiler (TU Munich), Stefan Stelzl (TUM Munich)
Registration
Registration
    • 8:00 AM 12:00 PM
      Drive Munich to Austria 4h

      By car

    • 12:00 PM 3:30 PM
      Hiking to Hut 3h 30m

      Pleasant 2-3h hike to the Kaltenberghuette

    • 3:30 PM 4:30 PM
      Coffee Break 1h

      Coffee and recovery, check in, etc

    • 4:30 PM 6:00 PM
      Talks and Discussion 1h 30m
    • 6:00 PM 7:00 PM
      Dinner 1h
    • 7:00 AM 8:00 AM
      Breakfast 1h
    • 8:00 AM 9:30 AM
      Talks and Discussion 1h 30m
    • 9:30 AM 10:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 10:00 AM 12:00 PM
      Talks and Discussion 2h
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch Break 1h 30m
    • 1:30 PM 6:00 PM
      Discussions and Group Activities 4h 30m
    • 6:00 PM 7:00 PM
      Dinner 1h
    • 7:00 AM 8:00 AM
      Breakfast 1h
    • 8:00 AM 12:00 PM
      Open Discussion 4h
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch Break 1h
    • 1:00 PM 4:00 PM
      Talks and Discussion 3h
    • 4:00 PM 9:00 PM
      Hiking to Car / Drive back to Munich 5h